Girafa Samson, care trăiește în Grădina zoologică din orașul Moscova, a ieșit după iarnă în voliera de vară. Îi place vremea frumoasă și comunicarea cu oamenii.

În sezonul rece, Samson tânjea după vizitatorii grădinii zoologice, necătând la faptul că animalul nu era singur. Îngrijitorii în fiecare zi comunicau și îngrijeau animalul.

Фото: www.moscowzoo.ru

În grădina zoologică au observat că girafa este foarte sociabilă și ușor contactează cu oamenii. În același timp, oaspeții instituției sunt rugați să nu hrănească animalul, deoarece orice mâncare poate să dăuneze sănătății acestuia. Samson primește mâncarea de care are nevoie în conformitate cu specia sa.

PRIVESTE FILMAREA

Pe pagina de Instagram a Grădinii Zoologice din Moscova, se menționează că girafa are vârsta de 28 de ani. Cetățenii sunt încurajați să ajute animalul pentru a-l menține în formă.

 

Фото: www.moscowzoo.ru

Ранее сообщалось, что в Московском зоопарке по вине посетителя погиб белоголовый сип. Дело в том, что кто-то додумался протянуть птице перчатку. Она проглотила ее, а вскоре стала страдать от боли. Пернатое не удалось спасти.

Anterior s-a comunicat,  că recent, la grădina zoologică din Moscova din cauza unui vizitator a murit un vultur sur. A avut loc din cauza că cineva i-a dat o mănușă. Pasărea a înghițit-o și, în curând, a început să sufere din cauza durerii. Până la urmă pasărea nu a mai putut fi salvată.

Sursă