Dacă vă este dor de sunetele naturii – le puteți auzi la noi! Familiile de papagali au fost expoziționate în volierele de vară.
Aprilie este luna în care animalele noastre iubitoare de căldură încep plimbările de primăvară. Animalele din colecția întreprinderii, care nu suportă temperaturile joase caracteristice climei noastre, iarna sunt întreținute în interior, de unde urmăresc viața din doar prin geam. Ele mereu au ocupație, însă plictiseala este un lucru neplăcut. Din această cauză, toate cu nerăbdare așteaptă momentul de a trece în volierele de vară.
Primele păsări exotice care au fost expoziționate în volierele de vară au fost papagalii. Unele din ele sunt specii care cu ușurință suportă temperaturile scăzute, deoarece în natură Trăiesc în munți, la altitudini mari, în păduri mixte. Jocurile lor pot fi admirate în volierele amplasate spre dreapta de la scara centrală (se află chiar în spatele terariului). Cei mai mari reprezentanți ale păsărilor exotice – ara și jako – mai rămân la cald. Luna aprilie este prea rece pentru ei.

Veniți în vizită! Animalelor din colecția noastră le este dor de comunicarea cu oamenii!

De asemenea, vă reamintim că, odată cu venirea zilelor călduroase, își reiau activitatea lecțiile „Copiilor despre animale”. Apropo, există o lecție cu tema „Papagalii”!
Vă puteți programa la o lecție apelând +373 68944244