Pe 9 mai pentru colectivul Grădinii zoologice din Chișinău este o sărbătoare mare! În urmă cu 44 de ani Grădina zoologică din Chișinău pentru prima dată și-a deschis ușile.
În prezent, să ajungi la Grădina zoologică din Chișinău este mult mai ușor decât înainte – sectorul Botanica este o zonă destul de veche și bine amenajată. În anii 70 acest sector era în construcție. Necătând la faptul că se afla la distanță destul de mare de „civilizație”, locuitorii și oaspeții capitalei împreună cu copiii, în weekend vizitau grădina zoologică, deoarece grădina zoologică este unicul loc unde poți să admiri animalele și păsările sălbatice.
Până în prezent, teritoriul Grădinii zoologice din Chișinău s-a extins de la 8 ha până la 25 ha și activ își continuă dezvoltarea. Se subânțelege nu doar reconstrucția volierelor vechi și modernizarea lor, dar și amenajarea căilor noi de acces, de comunicații (pentru siguranță și comoditate), amenajarea zonelor verzi, foișoarelor și terenurilor de joacă. În cadrul întreprinderii există posibilitatea de a amenaja spații sigure pentru animalele sălbatice și un mediu interesant pentru vizitatori.
Ne bucură când avem mulți vizitatori, mai ales mulți copii. Fiți alături de noi în această zi minunată! În această zi de luni Grădina zoologică din Chișinău este deschisa pentru vizitatori!
Program de lucru: 8:00 – 20:00