Terariul, redeschis săptămâna trecută, a devenit un loc atractiv, pe care oaspeții Grădinii Zoologice din Chișinău îl vizitează cu mare interes. Printre altele, în terariu, sâmbătă, pe 25 februarie, s-a desfășurat lecția interactivă din cadrul proiectului „Copiilor despre animale”.
Copiii au cunoscut animalele din secție, au învățat multe despre șerpi și șopârle. Spre exemplu, au aflat despre caracterul iguanelor verzi, care se întrețin și acasă, ca animale de companie. Totodată copiii au putut să cunoască mai îndeaproape șarpele de porumb și să se convingă de faptul, că șerpii pot fi inofensivi, la atingere nu sunt lipicioși, alunecoși, umezi și reci, așa cum cred mulți oameni.
Totodată, masculul de broască țestoasă Donald, cu bucurie a primit de la oaspeți o porție de salată proaspătă.

În cadrul lecției de master-class, copiii, ca de obicei au confecționat suveniruri tematice. De data aceasta ei au confecționat o broască veselă și câteva broaște țestoase amuzante din coji colorate de nucă. Toți au rămas impresionați de lecție!
Vă reamintim că pentru a vă înscrie la lecțiile interactive, trebuie să vă programați la numărul de telefon (+373) 689 44 2 44 sau să scrieți un mesaj la același număr în viber.
Urmăriți orarul lecțiilor tematice pe site-ul www.zoo.md