Întreprinderea Municipală „Grădina Zoologică” a început să desfășoare lecții interactive pentru copiii de 3-4 ani. Primele lecții s-a desfășurat la Instituția de educație timpurie nr.180.
Tema „Animalele domestice” este ușor înțeleasă de copii și preferată la ei. Angajații secției științifico-educaționale din Î.M. ”Grădina Zoologică”, în cadrul lecției interactive au vorbit despre ce animal poate fi domestic și care animale nu trebuie întreținute acasă. Totodată ei au discutat cu micii ascultători
îngrijesc diverse animale domestice.
Surpriză pentru copii a fost un iepuraș mic, care a fost adus de către angajații Grădinii Zoologice din Chișinău. Copiii au învățat să-l hrănească, să-l țină în mâini și să-l mângâie.
Educația ecologică de la vârstă fragedă, este una dintre sarcinile prioritare ale grădinii zoologice. Folosirea metodicilor noi de activitate, va permite angajaților întreprinderii să activeze, ținând cont de specificul tuturor participanților.
Vă reamintim, că în zilele de sâmbăta, în cadrul Grădinii Zoologice din mun.Chișinău, se desfășoară lecții interactive pentru copiii cu vârsta de la 6 ani. Vă puteți înscrie la numărul de telefon +373 689 44 2 44