«Grădina Zoologică din Chișinău»

ne bucurăm întotdeauna de oaspeții noștri
Instituția Științifică de Culturalizare și Instruire „Grădina Zoologică” este un centru de studiere și educare, odihnă și relazare, care colaborează cu instituțiile similare internaționale, făcând schimb de experiență și lucrând permanent în scopul creării unei instittuții culturale frumoase și folositoare în municipiu.

 

Viețuitoarele noastreCum ajung

Дорогие друзья!

Начиная с 1 июня 2020 года двери зоопарка открыты для посетителей, с соблюдением следующих условий:

  • все посетители обязаны соблюдать социальную дистанцию;
  • при входе на территорию каждому посетителю измеряют температуру;
  • в доступных местах устанавливаются емкости с дезинфицирующей жидкостью для рук.

ПОНЕДЕЛЬНИК – САНИТАРНЫЙ ДЕНЬ

Каждый понедельник на территории – санитарный день. В это время зоопарк не принимает посетителей.

Администрация

Dragi prieteni!

Începînd cu 1 iunie 2020 se permite accesul vizitatorilor în modul stabilit pe territoriului Gradinei zoologice, în scopul vizionalizării expozițiilor de animale, cu respectarea urmatoarelor condiții:

  • toți vizitatori vor respecta distanța sociala;
  • la întrarea în Graina zoologică va fi masurată temperatura vizitatorilor;
  • vor fi instalate recipiente cu soluții dezinfectante – destinate  vizitatorilor.

LUNI – ZI SANITARĂ

Fiecare zi de luni se declară zi sanitară, accesul pentru vizitatori fiind închis.

Administrația

Animale pe grupe

Prădători

Copitate

Primate

Rozătoarele

Reptile

Păsări

Grădina Zoologică

în cifre

Activăm din

Viețuitoare

Specii

Pe cale de dispariție

Noutățile noastre

Casă nouă pentru urși

Casă nouă pentru urși

În sfârșit s-au finisat nu numai cele mai complicate lucrări în volierul urșilor, ci și amenajarea lui. Casa nouă este gata să primească locuitorii săi. Să povestim despre aceasta mai detaliat... Pregătirea În primul rând a fost ales minuțios locul. Nu ne-am dorit ca...

Zebra pleacă în Harkov!

Zebra pleacă în Harkov!

Grădina Zoologică din Chișinău organizează un nou schimb de animale cu Ucraina. De această dată pentru călătorie se pregătește masculul de zebra Chapman. S-a născut în Grădina zoologică din Chișinău, are vârsta de 3 ani, este sănătos și plin de energie. Inclusiv...

Iernarea urșilor

Iernarea urșilor

Cele mai mari răpitoare ale capitalei se pregătesc de hibernare, la fel ca și urșii din sălbăticie. Pregătirea se începe din timp – animalele își sapă în volieră un loc mai comod. Aceasta necătând la faptul că podeaua în volieră este betonată! Dar numai o groapă...

În lume

Niciun Rezultat

Pagina căutată nu a fost găsită. Încercați o căutare mai profundă sau folosiți navigarea de deasupra pentru localizarea postării.

Presa despre noi

Niciun Rezultat

Pagina căutată nu a fost găsită. Încercați o căutare mai profundă sau folosiți navigarea de deasupra pentru localizarea postării.

Servicii

Ce oferim vizitatorilor noștri

Excursii

Excursiile interesante și captivante nu ne vor lăsa indiferenți pe noi și copii nostri!

Custodia animalelor

Dacă vă plac animalele și visați de a avea un animal de companie, dar nu vă puteți permite întreținerea lui acasă, apoi custodia animalului ales – este pentru tine!

Plimbari cu caii

Îți place să călărești? Sau vrei ca copilul tău să călărească un cal? Nu este nimic mai ușor – plimbari călare pe cai de curse și ponei!

Zile de naștere pentru copii

Vrei să-ți bucuri copilul și să-i petreci ziua de naștere neobișnuit, în natură, printre frații noștri mai mici? Veniți! Comunicarea cu animalele, excursii, teren de joacă și trambuline – la serviciul DVS!

Ședințe foto

Pe teritoriul Grădinii zoologice puteți organiza o ședință foto memorabilă! Nunti, povesti de dragoste, zile de nastere, sarbatori pentru copii, etc. – păstrați amintirea momentelor luminoase! Grădina zoologică îți oferă teritoriu, iar fotograful și ideile DVS.

Cluburi și cercuri

Dacă vă plac animalele mari și doriți să vă dedicați o parte din timp pentru a avea grijă de ele, atunci vă vom învăța acest lucru. “Curtea rurală” și școală de hipism vă așteaptă împreună cu copiii!

Reguli

Dragi oaspeți ai grădinii zoologice!
Urmați regulile de comportament în grădina zoologică – este important pentru siguranța DVS și confortul animalelor noastre.

Prețuri

Pentru locuitorii și oaspeții capitalei, grupurilor turistice, colectivelor școlare și de studenți, suntem bucuroși să vă oferim un tur al Grădinei zoologice însoțit de un ghid.