«GRĂDINA ZOOLOGICĂ DIN CHIȘINĂU»

Ne bucurăm să vă avem ca oaspeți!

Înterprinderea municipală „Grădina Zoologică” este unica instituție de profil din țară, fiind un adevărat centru de studii și cercetări, instruire și educație, odihnă și agrement, care educă la vizitatori sentimentul de dragoste față de natură. Grădină zoologică din mun. Chișinău colaborează cu instituțiile similare internaționale, avînd un rol impoprtant în reproducerea și salvarea speciilor de animale sălbatice rare și a celor pe cale de dispariție.

 

Viețuitoarele noastreCum ajung

Dragi prieteni!

Începînd cu 1 iunie 2020 se permite аccesul vizitatorilor pe teritoriul Gradinei zoologice se permite cu respectarea urmatoarelor condiții:

  • toți vizitatori vor respecta distanța sociala;
  • la intrare vor fi instalate recipiente cu soluții dezinfectante – destinate  vizitatorilor.

LUNI – ZI SANITARĂ

Fiecare zi de luni se declară zi sanitară, accesul pentru vizitatori fiind închis.

 

REGIM DE LUCRU: zilnic de la 8:00 pînă la 18:00

Administrația
Î.M. “Grădina Zoologică”

Дорогие друзья!

Начиная с 1 июня 2020 года двери зоопарка открыты для посетителей, с соблюдением следующих условий:

  • все посетители обязаны соблюдать социальную дистанцию;
  • в доступных местах устанавливаются емкости с дезинфицирующей жидкостью для рук.

ПОНЕДЕЛЬНИК – САНИТАРНЫЙ ДЕНЬ

Каждый понедельник на территории – санитарный день. В это время зоопарк не принимает посетителей.

Режим работы: 8:00 – 18:00

Администрация
М.П. “Кишинёвский зоопарк”

Noutățile noastre

Sărbătorile cu focuri de artificii nu sunt o sărbătoare pentru animale

Sărbătorile cu focuri de artificii nu sunt o sărbătoare pentru animale

La grădina zoologică din Chișinău s-a încheiat prima noapte tulburătoare dintr-un șir de nopți de sărbători de iarnă. În ultimele săptămâni noi ne-am pregătit de sărbători, încercând să antrenăm animalele să se ascundă în adăpost în cazul semnalării. Am început să-i...

S-au determinat finaliștii concursului „Animalul meu de companie”!

S-au determinat finaliștii concursului „Animalul meu de companie”!

Pe 25 noiembrie, în sfârșit, noi am ales câștigătorii concursului de fotografii! Vă reamintim, că pe parcursul la câteva săptămâni s-a desfășurat concursul de fotografii „Animalul meu de companie”, preconizat pentru Ziua Internațională a animalelor domestice,...

CONCURS DE FOTOGRAFIE de Ziua Mondială a Animalelor de Companie

CONCURS DE FOTOGRAFIE de Ziua Mondială a Animalelor de Companie

Animalele care trăiesc în grădina zoologică sunt animalele noastre preferate. Le îngrijim, le iubim, ne străduim să le facem viața mai confortabilă și să cunoaștem cât mai multe despre ele. Nu contează că sunt mari, că mușcă și sunt sălbatice - sunt animalele noastre...

Viața zoo

Copiilor despre animale: jderul cu gât galben

Copiilor despre animale: jderul cu gât galben

https://youtu.be/2MCZoUpHHHw 00:00 introducere 00:20 cunoaștere 02:00 prânzul 04:51 în volieră, diverse Astfel de animale sunt opt la număr, care sunt foarte diverse. În felul său, toate sunt interesante și neobișnuite. Dorim să   vă atragem atenția asupra celui mai...

În interiorul volierei: greieri cu vitamine pentru dragonul bărbos

În interiorul volierei: greieri cu vitamine pentru dragonul bărbos

Dragonul bărbos este o reptilă amuzantă care a fost numită astfel datorită trăsăturii sale caracteristice de a se umfla și a-și schimba culoarea pielii în caz de pericol. Știi ce mănâncă o astfel de reptilă? Rația de alimentare a dragonului bărbos este mixtă. Din...

În lume

La Grădina Zoologică din orașul Moscova au apărut bursucii de miere.

La Grădina Zoologică din orașul Moscova au apărut bursucii de miere.

Pentru prima dată în expoziția Grădinii Zoologice din Moscova au apărut bursuci de miere. Acest lucru a fost anunțat joi, 23 septembrie, pe portalul oficial al primarului orașului Moscova. Bursucii de miere sunt prădători originari din Africa și Asia și au ajuns în...

Animale pe grupe

Prădători

Copitate

Primate

Rozătoarele

Reptile

Păsări

Grădina Zoologică

în cifre

Activăm din

Viețuitoare

Specii

Pe cale de dispariție

Servicii

Ce oferim vizitatorilor noștri

Excursii

Excursiile interesante și captivante nu ne vor lăsa indiferenți pe noi și copii nostri!

Custodia animalelor

Dacă vă plac animalele și visați de a avea un animal de companie, dar nu vă puteți permite întreținerea lui acasă, apoi custodia animalului ales – este pentru tine!

Plimbari cu caii

Îți place să călărești? Sau vrei ca copilul tău să călărească un cal? Nu este nimic mai ușor – plimbari călare pe cai de curse și ponei!

Zile de naștere pentru copii

Vrei să-ți bucuri copilul și să-i petreci ziua de naștere neobișnuit, în natură, printre frații noștri mai mici? Veniți! Comunicarea cu animalele, excursii, teren de joacă și trambuline – la serviciul DVS!

Ședințe foto

Pe teritoriul Grădinii zoologice puteți organiza o ședință foto memorabilă! Nunti, povesti de dragoste, zile de nastere, sarbatori pentru copii, etc. – păstrați amintirea momentelor luminoase! Grădina zoologică îți oferă teritoriu, iar fotograful și ideile DVS.

Cluburi și cercuri

Dacă vă plac animalele mari și doriți să vă dedicați o parte din timp pentru a avea grijă de ele, atunci vă vom învăța acest lucru. “Curtea rurală” și școală de hipism vă așteaptă împreună cu copiii!

Reguli

Dragi oaspeți ai grădinii zoologice!
Urmați regulile de comportament în grădina zoologică – este important pentru siguranța DVS și confortul animalelor noastre.

Prețuri

Pentru locuitorii și oaspeții capitalei, grupurilor turistice, colectivelor școlare și de studenți, suntem bucuroși să vă oferim un tur al Grădinei zoologice însoțit de un ghid.