Serviciul de pază a  grădinii zoologice a prins tiktokeri vicleni

Săptămâna trecută o fost bogată în evenimente. De data aceasta niște infractori au încercat să pătrundă pe teritoriul întreprinderii.

Ziua obișnuită de lucru se apropia de sfârșit, când casierii au informat serviciul de pază al întreprinderii, că pe teritoriu ar putea fi infractori – ultimele patru bilete au fost procurate la 19-30, în timp ce grădina zoologică este deschisă pentru vizitatori până la 20:00.

„Ei, nu-u-u-u-u”, s-au gândit paznicii.

„Ba da-a-a-a!”, – s-au bucurat adolescenții.

Porțile de intrare s-au închis, angajații din tura de zi au plecat acasă, iar în colțurile întunecate s-au ascuns EI…

Patru adolescenți au decis să profite de ocazie și să „filmeze un videoclip de noapte pentru tik-tok”, pentru care au intrat pe teritoriu chiar la sfârșitul zilei de lucru și s-au ascuns. Din fericire, la grădina zoologică sunt multe tufișuri și locuri retrase…

 

Dar totodată, pe întreg teritoriu sunt destule camere de luat vederi, din care cauză, adolescenții nu au avut posibilitate mult timp să se bucure de jocul de-a v-ați ascunselea – toți au fost reținuți la fața locului de angajații serviciului de securitate.

Administrația grădinii zoologice a decis să nu întreprindă măsuri drastice împotriva infractorilor. Din fericire, au fost evitate surprizele neplăcute.

Reamintim, că pentru vizitatori este interesantă și  viața de noapte a grădinii zoologice, dar nu ar trebui să riscați personal. Mai mult ca atât, pe teritoriul întreprinderii  întotdeauna activează personalul de serviciu și de securitate.

Фото: smmnakrutka.ru