ANUNȚ CU PRIVIRE LA TEMELE ORELOR INTERACTIVE DE LA GRĂDINA ZOOLOGICĂ DIN CHIȘINĂU PENTRU SEPTEMBRIE

Pe 7 septembrie, lecția va fi dedicată lemurilor. Aceste primate cu coadă lungă trăiesc în principal pe insula Madagascar.

Sunt animale drăguțe și prietenoase. În colecția Grădinii Zoologice din Chișinău se numără 7 adulți și doi pui de lemur.În acest sezon, lemurii sunt expuși și într-un volier de vară.

Pe 14 septembrie, la lecția Lectoratului, copiii vor vizita Regatul Cailor. În expoziția grădinii zoologice sunt aproximativ 20 de cai și ponei. Copiii vor afla cum se comportă aceștia în interacțiunea cu omul. Vor putea să pieptene coama poneiului și să o mângâie.

Pe 21 septembrie

Poveste despre familia unită a cămilelor. În colecția grădinii zoologice se numără 5 exemplare din aceste „corăbii ale deșertului”. Trei dintre ele au blana de culoare închisă, iar două de culoare deschisă.

Pe 28 septembrie

Micii iubitori ai naturii vor afla despre păsările migratoare și de ce acestea se pregătesc deja la începutul toamnei pentru călătoria către „Sud”. În vasta noastră expoziție, aparțin acestui tip de păsări, de exemplu, berzele.

Lecțiile pentru copii au loc la Grădina Zoologică din Chișinău în fiecare sâmbătă.

Rezervați locurile din timp!!

Costul lor este de 100 de lei, iar durata este de până la 1,5 ore.

Pentru a vă înscrie la lecțiile, contactați la numărul de telefon 068944244, Cristina.