Folosirea tehnologiilor informaționale moderne este o necesitate obligatorie în lumea digitală. În prezent, este greu de imaginat o companie de succes fără un web site performant și o întreprindere care oferă servicii – fără o pagină oficială în rețelele sociale. Întreprinderea Municipală „Grădina Zoologică” oferă servicii specifice, din care cauză nu este posibil de expus totul în rețelele de socializare. Dar!

Mereu încercăm ceva nou! Ceea ce prinde rădăcini și provoacă cel mai mare interes din partea publicului nostru – se dezvoltă în continuare. Așadar, în rețelele de socializare, cititorii noștri au apreciat pagina Grădinii Zoologice pe Facebook. Abonați-vă pentru a urmări noutățile și a comunica cu noi! Totodată asigurați-vă, verificând abonarea – link-urile corecte sunt cele în care este folosit logo-ul grădinii zoologice – altele nu se referă la întreprinderea noastră.
Totodată, pentru cei care urmăresc activitatea Grădinii Zoologice din Chișinău, canalul Tik-Tok #zoohorses la fel oferă informație captivantă despre activitatea instituției și noutăți. Aici puteți urmări viața animalelor din expoziția „Regatul Cailor” – plimbările, antrenamentele, hrănirea animalelor, cum comunică între ele și cu oamenii, etc.
Alăturați-vă!